Banner
Ön közigazgatási szereplő?
Ön piaci vállalkozás szereplője?

ISO 9001 tanúsítvány - minőségirányítás

Az ISO 9001 szabvány összeforrt a CONTROLL Holding Zrt. nevével, hiszen a 80-as években mi kezdtük meg az elsők között a minőségirányítási rendszer szabvány alapján történő konzultálását. Büszkék vagyunk több, mint 3000 sikeres auditált projektünkre.

ISO 9001 tanúsítvány – minőségirányítás

A több mint 32 éves működésünk és több mint 3000 befejezett projektünk alapján talán már megengedhető számunkra, ha saját és csak ránk jellemző véleményt jelenítünk meg akkor, amikor a világ egyik legelfogadottabb és legismertebb szabványát mutatjuk be.

Az ISO 9001 kidolgozottságában és összetettségében leírja és meghatározza azokat az üzleti és értékteremtő folyamatokat, melyek a gazdasági életben, a termékek és szolgáltatások minőségével vagy a közigazgatásban az önkormányzatoknál a lakossági igényekkel, de említhetnénk az egészségügyet, ahol a betegek elvárásaihoz és elégedettségéhez illeszkedő követelményeket fogalmaz meg.

Az ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerek ezért minden termelő és szolgáltató ágazatnak megfelel, az újonnan alapított cégektől egészen a multinacionális vállalatokig. A többször és folyamatosan átalakított követelményrendszer folyamatközpontúsága minden esetben figyelembe veszi a megbízóink által megfogalmazott egyedi igényeket, hiszen tartalmazza, és egyre inkább megköveteli alkalmazóitól a folyamatos fejlesztés lehetőségének nem csak bemutatását, hanem megvalósítását is.

Az ISO 9001 alapján kialakított vezetési és irányítási rendszer lehetőséget biztosít a szervezet és annak vezetője számára, hogy a tulajdonosi, vevői, lakossági igényeknek és az ezeket alátámasztó jogszabályi követelményeket azonos irányítási rendszerben működtesse.

A CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. tanácsadói munkájára alapításunktól jellemző a rendszerszemléletű irányítási folyamat kiépítése, ezért beépítjük megbízóink működési folyamatába a sajátosságokat és az egyéb tulajdonosi elvárásokat.  

Az ISO 9001 rendszer kiépítése során tanácsadóink figyelembe veszik, hogy csak akkor végzünk eredményes felkészítő munkát, ha:

 • bizalmat ébresztünk és ezáltal világszerte elfogadhatóvá és összehasonlíthatóvá tesszük megbízónk szervezeti működését,
 • javítani tudjuk a szervezet és ezáltal megbízónk működését, ügyfélközpontúságát,
 • igazolni tudjuk tanácsadói tevékenységünk lezárásaként a költségmegtakarítást,
 • tartósan javítani tudjuk értékteremtő folyamataikat és szervezeti struktúrájukat,
 • munkánk eredményekén javul a kommunikáció és ezáltal motiváltabbá tesszük megbízóink munkatársait.

Több évtizedes rutinunk alapján ma már a referencialistánkban alig szerepel olyan tevékenységet végző cég, akinél ne dolgoztak volna vezető auditoraink és tanácsadóink. Munkánk során:

 • elvégezzük megbízóink működési folyamatainak áttekintését és vizsgálatát,
 • tapasztalatainkat prezentáljuk a vezetésnek,
 • a közös irányok kijelölését követően az ISO 9001 szabvány által megkövetelt dokumentációs rendszert megírjuk,
 • az ISO 9001 dokumentációs rendszer bevezetését irányítjuk és ellenőrizzük a benne foglaltak betartását, betarthatóságát,
 • elvégezzük az ISO 9001 szabványban meghatározott belső auditorok képzését, s velük közösen végrehajtjuk a belső auditokat,
 • az ISO 9001 szabvány szerinti dokumentált működést preauditáljuk és ügyfeleink igényeihez illeszkedően levezetjük az auditálási folyamatokat.

A CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt-re jellemző az ISO 9001 követelményeknek való legmagasabb szintű megfeleltetés, ezért az alábbi elvek és módszerek figyelembe vételével dolgozunk:

 • ISO 9001 folyamatközpontúsága: Olyan intézkedések bevezetését kezdeményezzük a szervezetnél, ami addig nem látott mértékben szorosabbá teszi a munkarendet, a technológiát és a módszereket.
 • ISO 9001 rendszerközpontúsága: Mivel tanácsadóink rutinos mérnökök és közgazdászok, ezért nem idegen számunkra, hogy az ISO 9001 szabvány által kialakított rendszer integrálódjon a pénzügyi, kontrolling és informatikai rendszerekbe. Sikeres bevezetéseink ezeknek az integrált rendszerek kialakításának is köszönhetőek, melyek ma már mintaként szolgálnak a beszállítói kapcsolatokra törekvő KKV szektornak.
 • ISO 9001 folyamatos fejlesztésközpontúsága: A CONTROLL Holding Zrt. alapításakor elkötelezett TQM konzultánsok voltunk, s tudjuk, csak akkor ér valamit egy vezetési és irányítási rendszer, ha képes az önálló megújulásra. Ezt a folyamatos fejlesztésen keresztül érjük el, melynek folyamatát meghatározzuk és megtanítjuk ügyfeleinknek azok betartását.  
 • ISO 9001 munkatársak bevonásának elve: Sokan elégedetlenek az ISO 9001 szabvány által elért eredményekkel, pedig nem látják, hogy az eredménytelenség oka néha pont a vezető vagy munkatársa, aki képtelen saját korlátait átlépni. Ezért tekintjük fontosnak oktatási tevékenységünket, mert nem meggyőzni kell a mai vezetőket és munkatársakat, hanem be kell számukra mutatni, hogy ők is képesek arra, amit egy általuk jobbnak, tőlük előrébb lévő cégnél látnak és tapasztalnak.

 

Ingyenes árajánlat
Kérje ingyenes árajánlatunkat